Om Oss

 

Om Sarpsborg Snooker

 

Sarpsborg Snooker startet i 2007 av noen få hobby-snooker spillere.

Det startet med 2 snookerbord, og har utviklet seg til 5 snookerbord i dag.

Dette er et alkoholfritt og rendyrket snookermiljø, noe som det vil alltid være.

Dette er et miljø som er skapt for gode trenings-, såvel som turneringsforhold.

Sarpsborg Snooker er en medlemsklubb som betyr at alle får kode og tilgang til lokalet hele døgnet. Klubben samarbeider tett med Oslo, Trondheim og Os Snooker, der formålet er å dele erfaringer og utvikle spillere.

 

Klubben er over 10 år gammel, noe som gjør oss til den eldste Snookerklubben i Norge, noe vi er veldig stolte av. Klubben er tilknyttet Norges Biljardforbund, Cuescore og vi har med det tilgang til nasjonale turneringer og andre arrangementer. Det er alltid spillere fra Sarpsborg Snookerklubb som stiller opp på turneringer, og arrangementer.

 

 

Prøvetime

 

Når du prøver snooker for første gang, enten alene eller sammen med noen andre som ikke har spilt før, kan det bli en frustrerende opplevelse. Det mange merker når de kommer til prøvetimer er at man kan få til mye allerede første dagen. Prøvetimen varer i 30 minutter, og er helt gratis. Du får prøve spillet sammen med noen som har spilt en stund, og som kan å lære fra seg grunnleggende teknikker.

 

Målet er at selve spillet skal bli gøy, og ikke føles frustrerende. I snooker er det morro, og lærerikt å spille mot noen som er bedre enn deg, fordi du kan lære så veldig mye mer av å se hva motstanderen din gjør i forskjellige situasjoner, og teknikken han/hun bruker.

Pay & Play

 

Hvis du bare vil spille snooker av og til, eller kanskje du besøker Sarpsborg regelmessig. Da er Pay & Play noe for deg.

Med Pay & Play kan du komme innom lokalet å spille, så lenge det er en vakt fra klubben til stede, som det alltid vil være.

Ønsker du å komme i kontakt med oss, eller lurer du på hvor vi holder til.

Se her for mer informasjon eller for å avtale spilling.

 

 

Lyst til å prøve snooker

 

Alle er velkommen til oss, uansett hvilket nivå eller ambisjoner du har.

Klubben består av et sosialt miljø med medlemmer på alle slags nivåer, så det er alltid noen på ditt nivå som du kan spille med.

Vi har kiosk med selvbetaling med massevis av drikkevarer og andre godsaker til rimelige priser. Snooker bordene er top kvalitet, og dukene blir byttet ofte for å få de beste spilleforholdene.

 

Om du er god i Snooker, og ønsker å satse internasjonalt, eller vil bare spille med en venn så er vi den rette klubben for deg.

Det er god tilgjengelighet for buss, med flere ruter som går til og fra lokalet.

Siden vi startet klubben har vi hatt gleden av å delta i, og arrangere nasjonale turneringer.

 

Snooker Relatert

Informasjon

Kontakt

Norges biljardforbund

Om Oss

Per Egil, Leder - 950 53 450

Cuescore

Medlemskap

Vidar, Kasserer - 918 87 795

World Snooker

Seriespill

E-post: gmail@sarpsborgsnooker.com

Copyright © 2018 Sarpsborg Snooker, All Rights Reserved

Web Design By Jonas Fjeld